UitslagenHappy MidSummerDrive

 

Op de linkerzijde van deze pagina vind je de uitslagen van de afgelopen 5 edities.

PalmaresSportklasse

Jacqueline Zuiderwijk - Jürgen Donders2017
Wytze van Leuveren - Rutger Kwant2016
Ben de Graaf - Willemien Vijvers2015
Margreet op 't Hof - Jan Voskuil2014
Aad Lourens - Jacques Limpens2013
Jerry Perquin - Anita Perquin2012
Dik Postma - Gerrit Teerink2011
Hans Vooren - Roel Rosbag2010
Herman van Oldenmark - Jack Fidder2009
Ben Spath - Hanneke Spath2008

PalmaresTourklasse

Rob Koebrugge - Sabine Koebrugge2017
An Meeusen - Francois Meeusen2016
Kelly van Delden - Redmer van Delden2015
Joop de Man - Kees Goossen2014
Leo Lemmers - Louis Lemmers2013
Onno Könemann - Rainier Karthaus2012
Jerry Perquin - Anita Perquin2011
Rob van Dooren - John van Dam2010
Kees van 't Slot - Martijn van 't Slot2009
Loet Baudoin - Jan Baudoin2008

Please publish modules in offcanvas position.