Happy MidSummer Drive | 2018 - Nieuwsbrief 1

De 13e Happy MidSummer Drive op zaterdag 25 augustus a.s. gaat een beauty worden, dat kan niet missen!

Vanaf de start ‘s ochtends is het al gelijk genieten van de fraaie weggetjes, waaronder menige harde zandwegen en veel prachtige (en vooral rustige) bosgebieden waar we doorheen zullen rijden …….

In de middagtrajecten komt ook nog het Peelgebied aan de beurt en daar is de variatie van wegen en weggetjes zo mogelijk nog groter. Met andere woorden: heerlijk om te rijden!!!!

Er kan weer gestart worden in de Sport- of in de Tourklasse, al naar gelang de (kaartlees)-ervaring van de equipe. Voor beide klassen zal een route uitgezet worden met een totale lengte van ongeveer 230 km, verdeeld over 2 ochtend- en 2 middagtrajecten.

Er worden maximaal 75 equipes aan de start toegelaten.
Het inschrijfgeld voor dit altijd weer gezellige en sportieve evenement bedraagt slechts € 130,00 per equipe inclusief koffie, smakelijke lunch en borrelhapjes na de finish (drankjes voor eigen rekening).

1 bunker

Deze week brengen we definitief de kaartleessystemen in de kaarten aan en gaan dan nogmaals de routes rijden om alles te checken. We kunnen tevens o.a. de plekken voor de controleborden intekenen en als we terug zijn het Reglement gaan schrijven.

Martin Roosenboom, onder andere de uitzetter van de Classic 500 Challenge en de Alzheimer Rally, heeft zich aangeboden de route te controleren en daar zijn we (wederom) zeer content over.
Alvast bedankt Martin voor je inzet!

1 wittehuis

Het Witte Huis, net buiten Zeeland, is onze start- lunch- en finishlocatie.

We zien je graag aan de start op 25 augustus.

Joan van de Lustgraaf en haar "Happy Rallyteam"