Happy MidSummer Drive | 2018 - Nieuwsbrief 2

Vorige week zijn we met Martin Roosenboom de gehele 13e Happy MidSummer Drive van zaterdag 25 augustus a.s. gaan rijden en controleren.

Wij kregen de indruk dat Martin gecharmeerd was van o.a. de fraaie wegen, weggetjes, bruggetjes, et cetera in zowel het ochtend- als in het middagtraject.

Hij bleef goed en serieus bij de les (zo kennen we hem ook), want op sommige plaatsen kwam hij met een suggestie om een en ander aan te passen respectievelijk te wijzigen op de kaarten waardoor alles net iets “spannender” is geworden.

1 zandpad

Er zit een aantal harde zandwegen in zowel in de ochtend- als in de middagroutes, goed berijdbaar maar het rijtempo zal daar wellicht iets naar beneden gaan, maar hier is in het tijdschema ook rekening mee gehouden.
Martin heeft me gevraagd om er twee te laten vervallen omdat hij vreest dat bij eventueel  regenweer deze weggetjes lastiger te rijden zullen zijn. Die zijn er dus uitgehaald, maar de overige (goed harde zandwegen) zijn gebleven. Leuk!

Dit is het uitzicht van de TC 2 bemanning.

1 kapel 

Het Reglement hebben we vandaag op onze website online geplaatst en kun je downloaden. Zoals je van ons gewent bent, geen poespas maar simpel op amper 5 pagina's. 

Er kan weer gestart worden in de Sport- of in de Tourklasse, al naar gelang de (kaartlees)-ervaring van de equipe. Voor beide klassen is een route uitgezet met een totale lengte van ongeveer 230 km, verdeeld over 2 ochtend- en 2 middagtrajecten.

1 brug

Er worden maximaal 70 equipes aan de start toegelaten. 
Het inschrijfgeld voor dit altijd weer gezellige en sportieve evenement bedraagt slechts € 130,00 per equipe inclusief koffie met gebak, smakelijke lunch en borrelhapjes na de finish (drankjes voor eigen rekening).

NOG MAAR ZO'N 10 STARTPLAATSEN BESCHIKBAAR


Wij hebben een zeer goed gevoel over de routes in deze 13e Happy MidSummer Drive en verheugen ons bij voorbaat op jullie positieve reacties na afloop.

Graag tot ziens in Zeeland op zaterdag 25 augustus 2018!

Joan van de Lustgraaf en haar "Happy Rallyteam"