Contact

Rhenendael 98
3911 RM Rhenen
(06) 515 57 949 

whatsapplogo (06) 515 57 949

 

Image

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief.

Privacy statement

Wij vinden de privacy van onze relaties erg belangrijk. In onze Privacyverklaring is weergegeven welke persoonsgegevens wij verwerken en met wie deze worden gedeeld. Ook wordt er aandacht besteed aan de rechten die u heeft over het beheer van uw gegevens.

Image

De "Rallybijbel" een must voor de beginnende en ervaren navigator.

ContactJoan van de Lustgraaf

Hallo, mijn naam is Joan van de Lustgraaf en organiseer o.a. de HappyDrives. De HappyDrives zijn leerzame, volwaardige kaartleesritten en kenmerken zich door gezelligheid en onderlinge sportieve sfeer. De ritten worden professioneel georganiseerd tegen een bescheiden inschrijfgeld. Heb je een vraag dan kun je het beste via onderstaand formulier een berichtje naar mij sturen.

Over Joan

joan imgJoan is al vanaf haar 18e jaar actief in de rally- en rittensport. In de jaren 60 en 70 heeft zij heel veel rally's en ritten gereden waarvan er ook diverse jammer genoeg niet meer bestaan. Om er enkele te noemen: de SLS, Sauerland rally, Eindhoven-Luik-Eindhoven, de Star rally, Horneland rally, en al vanaf medio de jaren 60 vele regionale dag- en nachtritten bij o.a. de Slotridders , de AMAC, RAC West, Zuid en Oost en vele KNAC ritten.

Ook is Joan van 2005 tot en met 2016 contactpersoon en bestuurslid van de DHRC geweest en was mede-oprichter en jarenlang bestuurslid van "Vrouw & Auto".

Vanaf de jaren 80 tot en met zijn overlijden eind 1999 was Joan de partner van Ben van Delden een fameus navigator die samen met Nol Martini vele malen Nederlands kampioen is geweest.

Joan heeft veel geleerd van Ben voor wat betreft de opzet, het creëren en de uitvoering van auto-sportieve evenementen, waaronder enkele voor multinationale bedrijven. Het mooie is dat Joan ook nu nog steeds twee maal per jaar, naar volle tevredenheid van de deelnemers en de opdrachtgever, een autorally maakt voor één van deze bedrijven. 
De agenda van Joan zit vol met het maken en uitvoeren van meer dan 8 kleinere en grote autoritten en –rally’s voor het bedrijfsleven per jaar. Daarnaast assisteert zij ook nog bij de jaarlijkse Classic 500 Challenge en bij de Alzheimerrally.

Ben heeft meerdere en leerzame kaartlees boeken geschreven, en zijn laatste werk wordt nog steeds door Joan uitgegeven en is elders op deze website te bestellen.

Please publish modules in offcanvas position.